De meivakantie is dit jaar van 27 april tot 5 mei.
In deze week wil Ik een roei(trainings)kamp voor geoefende roeiers organiseren. We gaan zondag 28 april weg en komen zaterdag 4 mei weer terug. Voordat ik het definitief ga organiseren wil ik inventariseren of er behoefte aan is.
Het doel is om je roeitechniek te verbeteren maar ook je lichamelijk conditie. We gaan bijna elke dag 2 keer roeien. Er zullen veel techniek trainingen en video sessies zijn maar we gaan ook kleine wedstrijdjes organiseren.
Ik heb locaties in gedachte in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk of Noord-Italië, inclusief verblijf; dat kan zijn een hotel, bungalows, of iets dergelijks (ook een en ander aansluitend op de beschikbaarheid en je behoefte). Iedereen moet zelf bij zijn vereniging een boot voor zijn of haar ploeg organiseren. Het botentransport naar de locatie wordt geregeld. Als je geen coach hebt ga ik dat regelen.
Ik kan gezamenlijk vervoer naar de locatie organiseren afhankelijk van het aantal geïnteresseerden, maar je mag ook op eigen gelegenheid naar de locatie gaan. Kosten moeten natuurlijk nog exact berekend worden, maar als er veel belangstelling is zal ik dat zo snel mogelijk communiceren. Vanaf 17 jaar.
 

Ben je geïnteresseerd?

Mijn e-mailadres is marcel@therowingacademy.nl . Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een e-mail, of ga naar mijn facebook pagina: https://www.facebook.com/TRANetherland/ of naar mijn website https://www.therowingacademy.nl/uncategorized/lente-roeikamp-2019/ en maak je interesse bekend.
Over ca 2 weken (midden februari) wordt er een besluit genomen.